Agenda

In dit kopje vind je de geplande optredens en andere evenementen van de POPstones

Kerst optredens:

zaterdag 9 december – Weekendtref Huis Miereveld, Miereveldstraat 27 in Amersfoort vanaf 14:30

zaterdag 23 december – woon- en zorgcentrum de Koperhorst, Paladijnenweg 275 in Amersfoort vanaf 14;30

De POPstones willen het plezier dat zijn hebben met zingen graag met anderen delen. De maatschappelijke betrokkenheid van het koor komt het duidelijkst naar voren rond de kerst periode. Een moment waarin we graag iets voor anderen willen betekenen. Speciaal voor Kerst passen we ons repertoire aan met nummers die passen bij het seizoen.

zaterdag 2 maart 2024 – theater De Kamers, Amersfoort

25 jaar POPstones, een muzikale reis door de tijd. Elk decennia kent zijn specifieke muzikale genres. Met dit gegeven zijn de POPstones aan de slag gegaan om een bijzonder jubileumconcert te ontwikkelen. Met beeld en geluid herleven oude tijden. Het concert kent daardoor een zeer gevarieerd programma met melodische popsongs van onder andere ‘The Mama’s & The Papa’s’ en ‘Billie Joel’, ingetogen ballads van ‘Sting’, ‘Seal’ en ‘Miss Montreal’, Nederlandstalige nummers van ‘Doe Maar’ en ‘Boudewijn de Groot’ tot meer stevige rocknummers van ‘Queen’ en ‘Robbie Williams’, kortom een avondvullend programma. 

Bij dit jubileumconcert zal het koor begeleid worden door een speciaal hiervoor samengestelde band, die ook de muzikale intermezzo’s zullen gaan verzorgen.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 17,50.
Drankjes bij ontvangst en pauze zijn inbegrepen bij de prijs
Om kaarten te bestellen ga je naar onze tickets pagina.