wie zijn de POPstones

POPstones is een swingend en enthousiast gemengd popkoor uit Amersfoort. Het koor bestaat bijna 20 jaar. We zingen vier- of vijfstemmig . Op dit moment bestaan we uit één hoge sopraan, vier mezzo sopranen, vijf alten, viif tenoren en drie bassen. We zijn dan ook dringend op zoek naar sopranen! Als je van zingen houdt, kom dan vooral een keer meedoen.

Onze huidige dirigent (Kim Verest) studeert voor docent muziek aan het Conservatorium in Utrecht, zingt en speelt trompet. Ze dirigeert ons vanaf februari 2018. De muzikale begeleiding bestaat uit een pianiste (Francisca Snip) die ongeveer een keer per drie repetities meespeelt en een keer per jaar uit een combo van wisselende samenstelling. Zij studeert ook voor docent muziek aan het Utrechts’ Conservatorium.

Met het koor willen we een fris en aangenaam geluid maken; plezier in zingen en met elkaar, enthousiasme en mooi willen zingen. Niet alleen de muzieknootjes maar ook de creativiteit. We zingen zowel a capella als begeleid en zijn altijd op zoek naar muziek die bij ons past.