wanneer en waar

Elke woensdag repeteren we van 19:45 tot 21:45 in het gebouw van de speeltuinvereniging Kruiskamp  aan de Pullstraat 3, 3814 VA in Amersfoort.  Een paar keer per jaar organiseren we een workshopdag of avond  waarin we bijvoorbeeld  werken aan onze performance of ons geluid. 

We treden een paar keer per jaar op. In 2017 was dat op een inloopconcert, een openlucht optreden, twee optredens op de dag van de amateurkunst en een eigen concert  in Zandfoort aan de Eem.

Ons eerste optreden in 2018 was het inloopconcert op zaterdag 3 februari, in de Nieuwekerk aan de Leusderweg in Amersfoort. Dat was meteen het afscheidsconcert van onze dirigente Marije Peters en onze pianiste, Sascha Beynon! Super fijne muzikale mensen!

Op zaterdag 17 maart zongen we op het Balk Festival in het Icoon theater in Amersfoort, met onze kersverse dirgente Kim Verest en met pianobegeleiding van Francisca Snip. Ons eerstvolgende concert geven we op de Dag van de Amateurkunst, begin september in de binnenstad van Amersfoort. Begin november dit jaar geven we een jubileum concert. Zodra de datum daarvan definitief is, vind je die hier!