Agenda

2 november 2019

Jaarconcert Popstones (verdere informatie volgt)

14 September 2019

Diverse optredens tijdens de dag van de amateurkunst in de historische binnenstad van Amersfoort. Verdere informatie volgt binnenkort.

https://scholenindekunst.nl/amateurkunst/

30 maart 2019 
Vocaal Centraal / BALK festival 2019 – ICOONtheater in Amersfoort
Het festival geeft 16 verschillende pop koren  uit de regio Amersfoort de mogelijkheid  om een deeltje van hen repertoire te vertolken. Een vakjury beoordeelt de uitvoeringen van alle nummers  per koor en geven daarna feedback aan de koren / dirigenten, zodat daar verder aan gewerkt kan worden. Daarnaast zijn er voor de koorleden diverse workshops. Bezoekers zijn erg welkom. Je kan voor 10 euro een toegangskaart bij de dagkassa kopen. Deze kaart geeft toegang tot de optredens (inclusief de afsluitende act) en workshops op basis van beschikbaarheid.

http://www.vocaalcentraal.nl/

   

   

16 februari 2019 
Inloopconcert – Brandpunt in Amersfoort
Scholen in de Kunst/Platform Amateurkunst organiseert in Amersfoort in samenwerking met de Amersfoortse koren gratis inloopconcerten op de zaterdagmiddag. De POPstones zullen op deze middag om 16:00 een mini concert geven van circa 30 minuten. Een leuke manier om te horen waar we na ons jubileum concert in november mee aan de slag zijn geweest samen met onze dirigente Emma Wieriks. Via onderstaande link meer informatie over deze dag.

https://scholenindekunst.nl/amateurkunst/inloopconcerten-amersfoortse-koren

 

4 november 2018 – 14:00
20 jarig Jubileum Concert (1998 – 2018) – KadeCafe in Amersfoort.
Dit concert heeft als thema Top of the POPstones en geeft een goed beeld van ons huidige repertoire. Voor deze gelegenheid is de muzikale begeleiding uitgebreid cello, akoestisch gitaar en slagwerk. Vanaf 1 oktober zijn kaarten te bestellen via tickets@popstones.nl (zie tickets)

19 september 2018
Open repetitieavond – Speeltuinvereniging Kruiskamp in Amersfoort
In onze oefenlocatie is er de mogelijkheid om te kijken en vooral ook mee te doen met ons koor. Een leuke manier ons koor te ervaren en wellicht vindt het je zo leuk en gezellig dat je besluit met ons mee te doen.

8 september 2018
Dag van de Amateurkunst – Diverse locaties in de binnenstad van Amersfoort
Je kon ons beluisteren om 11:55 in de Aegtenkapel, om 13:10 in de Mannenzaal en om 14:50 in de tuin van Deviant aan de zuidsingel. Alles onder begeleiding van onze nieuwe dirigente Emma Wieriks.

17 maart 2018
Balk Festival – Icoon Theater in Amersfoort ( Vathorst )
Een mini concert met onze dirigente Kim Verest en met pianobegeleiding van Francisca Snip.

3 februari 2018
Inloopconcert – Nieuwe kerk in Amersfoort.
Het afscheidsconcert van onze dirigente Marije Peters en onze pianiste, Sascha Beynon! Super fijne muzikale mensen!

In 2017 was dat op een inloopconcert, een openlucht optreden, twee optredens op de dag van de amateurkunst en een eigen concert in Zandfoort aan de Eem.